Pályázatok

Beadott pályázataink

Program: Zöld Forrás
Alprogram:  Ágazati szakmai rendezvények szervezése és lebonyolítása
Elnevezés: Kerékpárral 7 határon át
A pályázati kiírás kódja: KP7H-075/2019
A megvalósítani kívánt cél rövid tartalmi bemutatása: A rendezvény központja az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület (továbbiakban: IŐTT). A kerékpárosok innen indultak a következő útvonalon: Kalonda, Rapp, Panyidaróc, Vilke, Tőrincs, Litke, Ipolytarnóc. Az útvonalon több látványosság is található, melyet a résztvevők igényeik szerint tekinthettek meg, melyben a TETT Alapítvány munkatársai segítették a kerékpárosokat. Ezt követően a résztvevőknek volt lehetőségük igénybe venni a szürke marhából készült gulyást, valamint megtekinthették az ipolytarnóci ősmaradványokat, és igénybe vehették az IŐTT egyéb szolgáltatásait és látványosságait.
A program megvalósításának költsége összesen: 540.000 Ft
Döntés: Támogatott.

Program:Magyar Falu Program Falusi Civil Alap
Kiírás: A Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása”
Tárgy: Civil szervezetek eszközbeszerzési támogatása
Pályázati kiírás kódja:  FCA-KP-1-2022/3
A megvalósítani kívánt cél rövid tartalmi bemutatása: A BNPI-nél elnyert megbízás alapján az ipolytarnóci természetvédelmi területen elhelyezkedő ösvények (Biológiai, Kőszikla, Kőzetparki, Miocén, és Geológiai) természetet védő, karbantartó kezelésének elvégzése, és az ehhez szükséges eszközök beszerzése, biztosítva ezzel a természeti értékek ápoló fenntartását.
A program megvalósításának költsége összesen: 1.668.135 Ft
Döntés: Forráshiány miatt nem támogatott.

Program: Zöld Forrás
A pályázati támogatás célja A környezet- és természetvédő civil szervezetek szakmai munkájának támogatása, aktív részvételének biztosítása az NKP meghatározott célkitűzéseihez illeszkedő, illetve bizonyos állami feladatok átvállalásából adódó szakmai programjaik eredményes és hatékony megvalósításában.
A megvalósítani kívánt cél rövid tartalmi bemutatása: Iskoláskorú gyerekeknek ismeretterjesztő, szemléletformáló vetélkedő szervezése, mellyel a gyerekek ismeretanyaga bővül, szemléletük pedig formálódik a természeti értékközpontú gondolkodás felé.
A program megvalósításának költsége összesen: 2.330.207 Ft
Döntés: Nem támogatott.